Jeugd

Voor de jongste jeugd is er een gezellige speelhoek aanwezig. Vanaf 8 jaar mag je zonder instructeur boulderen, maar daar moet wel een volwassen begeleider bij aanwezig zijn. Vanaf 12 jaar mag je zonder begeleiding klimmen. Ben je tussen de 5 en de 17 jaar en neem je een lidmaatschap met trainingen, dan mag je deelnemen aan de jeugdgroep.

Introductie

Iedereen van 8 jaar en ouder mag tijdens openingstijd op elk gewenst moment komen klimmen, ook als je geen enkele ervaring hebt. Bij jeugd van 8 tot en met 11 jaar moet wel een volwassen begeleider aanwezig zijn. Je hebt geen cursus of introductie les nodig, wij helpen je op weg. Neem sportieve kleding mee en sportschoenen (geen buitenschoenen, liefst met lichte zool en zo strak mogelijk). Maar beter en leuker is om klimschoenen te dragen, deze zijn te huur voor €3,-. Heb je de smaak te pakken? Meld je dan aan voor de jeugdtraining.

Komt u met meer dan 3 kinderen dan is klimmen uitsluitend toegestaan onder begeleiding van een instructeur van Boulderhal Kunststof! Van tevoren reserveren is hiervoor noodzakelijk!

Jeugdtraining 

Ben je tussen de 5 en 17 jaar en neem je een lidmaatschap inclusief trainingen, dan mag je deelnemen aan de jeugdgroep.

Er wordt op de volgende momenten in de week training aangeboden:

Voor 5 en 6 jarigen is er training op woensdagmiddag van 13:30 - 14:30 en op zaterdagochtend van 09:00 - 10:00.

Voor 7 en 8 jarigen is er training op woensdagmiddag van 15:00 - 16:00 en op zaterdagochtend van 09:00 - 10:00.

Voor 9 t/m 11 jarigen zijn er trainingen op woensdagmiddag van 16:30 - 18:00 en op zaterdagochtend van 10:30 - 12:00.

Voor 12 t/m 17 jarigen zijn er trainingen op woensdagmiddag van 16:30 - 18:00 en op zaterdagochtend van 10:30 - 12:00.

De kosten bedragen voor de jeugdtraining €45,- per maand. Inclusief huur klimschoenen bij elke les bedraagt dit €51,- per maand. Leden van de jeugdtraining mogen meedoen aan elke training die wordt aangeboden voor hun leeftijdscategorie en kunnen naast de training onbeperkt vrij boulderen. Het vrij boulderen buiten de trainingen kan vanaf 12 jaar zelfstandig, van 5 t/m 11 jaar is begeleiding van een volwassene vereist.

Een keer kijken of de jeugdgroep wat voor jou is? Je betaalt dan eenmalig €9,-. Stuur wel even een mailtje wanneer we je kunnen verwachten.

Komt u met meer dan 3 kinderen, dan is klimmen uitsluitend toegestaan onder begeleiding van een instructeur van Boulderhal Kunststof. Van tevoren reserveren is hiervoor noodzakelijk!

Uitleg over boulderen van Sem: https://www.youtube.com/watch?v=jdHH7JAnK5A

Kinderfeestjes en schoolgroepen

Verjaardag op komst? Geef een sportief feestje bij Boulderhal Kunststof! Klimgymlessen met school? Het kan allemaal! Kijk bij groepen voor meer informatie.